Disclaimer

Home / Disclaimer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door ons, Allspotson, met de groots mogelijke zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De uitgever aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op de door ons aangeboden informatie. Gebruikers van onze informatie wordt met nadruk aangeraden de informatie niet geisoleerd, maar uitsluitend in combinatie met hun professionele kennis te gebruiken en de gebruikte informatie op juistheid te toetsen. Wijzigingen aan onze website kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Allspotson aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website.

Allspotson aanvaardt tevens geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op deze website aangeboden verwijzingen naar sites die niet door ons worden onderhouden. Hoewel Allspotson uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Allspotson worden onderhouden, wordt afgewezen.
 

Copyright

De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, zijn eigendom van Allspotson & Spigen, en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van Allspotson. Dit verbod betreft tevens de gehele of gedeeltelijke bewerking.
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »