Authentieke Spigen Producten

Home / Authentieke Spigen Producten

 

         

AUTHENTICATE
ORIGINAL SPIGEN PRODUCT
 

Click Here to test if your product's authentic code is in our database.

   

Authentieke Spigen Producten

 

Spigen is gewijd aan het brengen van u stijlvol, slim en de kwaliteit van de producten aan u en uw telefoon.

Spigen (Spigen, Inc.) is een naam die is vertrouwd en erkend in de markt voor onze voortdurende inzet voor onze klanten. Daarom nemen we maatregelen om onze klanten te beschermen tegen frauduleuze producten en verkopers die mogelijk niet het aanbieden van de beste design, kwaliteit en diensten Spigen zou willen bieden aan al onze klanten. Het is onze hoogste prioriteit om de beste customer service te leveren aan al onze klanten.

Al onze Manufacture garanties en retourneren / Exchange-beleid kan alleen worden verleend voor originele aankopen van uit onze webwinkel. 

Alle andere aankopen zullen niet profiteren van ons beleid en onze garanties.

Spigen is voortdurend bezig om de beste bescherming te bieden voor uw telefoons, maar we doen ook ons best om u de hoogste bescherming die je nodig hebt mee te nemen. Dat is de reden waarom er een paar manieren zijn om te zorgen dat uw Spigen product een Authentiek Spigen product is.

Eerder plaatsten we in elk van onze producten een unieke 10-karakter authenticatie nummer, dat kan worden gevonden in elk van onze producten. U kunt hier kijken om de authenticiteit van het product te controleren.

Te beginnen met producten vanaf januari 2016, de beste manier om ervoor te zorgen dat uw producten authentiek zijn is om te kopen van betrouwbare bronnen! Direct kopen van Spigen en van officiële kanalen kan de meest aan te bevelen manier om ervoor te zorgen dat u een echte Spigen product koopt.

Vanaf nu zijn we niet meer verplicht om verificatie van het certificaat kaart noch hologram op de verpakking te plaatsen.

Als u nog vragen heeft stuur een email naar [email protected] met uw ordernummer, zodat we u voortdurend zo goed mogelijk kunnen helpen.

We willen al onze gewaardeerde klanten bedanken voor uw voortdurende steun en we hopen dat u de tijd neemt om uzelf te beschermen tegen frauduleuze producten die op de markt zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »